Problem med betalning

Om din betalning blir nekad då du försöker boka din resa eller om du blir ombedd att se över din kortinformation beror det oftast på någon av dessa två anledningar:

• Ditt kort är inte öppet för "Alla internetköp". Beroende på vad du har för bank kan de ha olika säkerhetsregler gällande internetköp. För att betalningen ska kunna godkännas online/i appen kan du tillfälligt behöva öppna upp ditt kort för att tillåta "Alla internetköp". Det kan du oftast göra direkt via din internetbank. Vid nekad betalning bör du säkerställa med din bank vad som gäller vid onlineköp.
  • Något i den kortinformation du angivit stämmer inte. Var god kontrollera att du angivit rätt siffror och information för ditt konto i appen eller på webbsidan under fliken "Plånbok".

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.