Registrering i appen

För att göra en reservation via vår app behöver du registrera ett konto.

Via din registrering säkerställer vi att vi har fått viktig information så som dina kontaktuppgifter, ofta använda adresser och betalningsuppgifter vilket gör dina framtida bokningar snabbare och enklare. Dessutom har du möjlighet att få erbjudanden, av- och omboka din resa, eller visa information om genomförda och kommande resor.