Hur fungerar det?

Flygbussarna Door to Gate hämtar dig vid dörren och släpper av dig framme vid önskad terminal. Door to Gate är en delad resa vilket innebär att bilen vanligtvis gör två stopp på vägen till eller från flygplatsen för att hämta och lämna andra resesällskap.

Du bokar din resa via vår app eller webbsida och anger en adress för upphämtning eller avsläpp samt tiden för ditt flygs avgång eller ankomst. Du kan enbart ange en adress per bokning. Därefter planerar vi rutten utifrån den mest effektiva körvägen. På det sättet kan vi optimera restiden och erbjuda en både miljövänligare och mer prisvärd resa. Du kan boka för max 9 personer per bokning.

När du väljer Door to Gate kan du vara trygg med att komma i tid till ditt flyg. Vi har lång erfarenhet av både planering och trafikledning och anpassar våra körningar efter rådande trafiksituation.