Policy för avbokning

Vi förstår att dina reseplaner kan ändras och erbjuder därför en enkel policy för avbokning. Om du senast 2 timmar innan din bokade upphämtningstid avbokar din resa återbetalar vi hela resans pris. Du avbokar din resa själv via vår app eller webbsida under "Mina resor" och får sedan en avbokningsbekräftelse skickad till din email.

Återbetalningen syns vanligtvis på ditt konto 3 till 5 arbetsdagar efter avbokning. Flygbussarna Door to Gate kommer inte att återbetala resor avbokade senare än 2 timmar innan din upphämtningstid. Ej heller om ni inte är på plats på den bokade adressen då din upphämtningstid börjar.