Avbokning

Du avbokar din resa själv via vår app under "Mina resor" eller direkt på vår webbsida, genom att klicka på "Ändra eller avboka resa" på startsidan. Om du senast 2 timmar innan din bokade upphämtningstid avbokar din resa återbetalar vi hela resans pris.

Efter din avbokning skickas en avbokningsbekräftelse till din email. Återbetalningen syns vanligtvis på ditt konto 3 till 5 arbetsdagar efter avbokning. Flygbussarna Door to Gate kommer inte att återbetala resor avbokade senare än 2 timmar innan din upphämtningstid. Ej heller om ni inte är på plats på den bokade adressen då din upphämtningstid börjar.