Boka en resa

Du bokar och betalar resan enkelt i vår app för Iphone och Android eller på vår webbsida.

När du har genomfört din bokning kommer du att få en bokningsbekräftelse och kvitto till din angivna email. Där finner du dina reseuppgifter och instruktioner för din resa.

Vår rekommendation är att du bokar din resa 24 timmar innan den tid du behöver resa. Kortare varsel kan begränsa vår möjlighet att möta dina behov på bästa sätt.