Erbjudanden & rabatter

Ibland ger vi särskilda rabatter som våra passagerare kan använda för att ytterligare minska sina kostnader. Du kan spara pengar på din resa genom att fylla i rabattkoden i avsedd ruta när du bokar i appen eller på webbsidan. Var noga med att kryssa i att du vill ta emot specialerbjudanden via e-post från Door to Gate så har du chans att ta del av våra erbjudanden.

Så gör du för att använda din rabattkod:

Steg 1: Logga in på ditt Door to Gate-konto. Om du inte har ett konto, klicka på den gula "Registrera" knappen för att skapa ett konto.

Steg 2: När du loggat in, kommer du att se den första sidan med en karta över vart du befinner dig. Välj om du ska till flygplatsen eller från flygplatsen. Tryck på "Välj din Flygplats" alternativet. Välj därefter önskad flygplats.

Steg 3: När du har valt din flygplats måste du ange upphämtnings-/avlämningsplats. Klicka på bekräfta upphämtnings-/avlämningsadress när du är klar.

Steg 4: Härnäst kommer du att se en liknande sida där kartan och din bekräftade upphämtnings-/avlämningsadress visas. Innan du trycker på knappen "Fortsätt", måste du ange din rabattkod under knappen "Rabatt" längst ner till vänster.

Steg 5: När du har klickat på "Rabatt" kommer en tom ruta dyka upp, skriv in rabattkoden där. Klicka på "Använd". När du kommer tillbaka till huvudskärmen igen kommer nu rabattkoden att visas under ordet "rabatt." Klicka sedan på "Fortsätt".

När du har klickat på "Fortsätt" kommer du att se dina resealternativ. Du kommer veta att rabattkoden fungerat om du ser ditt ordinarie pris överstruket och ditt rabatterade pris under. Du kan nu fortsätta med bokningen av din resa.