Skicka kvitto på din resa

Efter en genomförd bokning får du alltid en bokningsbekräftelse och kvitto på din resa skickad till din angivna e-postadress. Kontrollera även din skräppost om du inte kan finna den i din inkorg. Om du önskar skicka din bekräftelse & kvitto till din e-post på nytt eller till en annan e-postadress kan du göra detta genom att;

• I appen: gå in under fliken "Mina resor" och klicka på knappen "Skicka kvitto".
  • På Webbsidan: Klicka på "Ändra eller avboka resa" på startsidan. Ange din bokningsinformation. Klicka på den gröna knappen "E-posta kvitto". Ange önskad e-postadress.