Avbokning

Du avbokar din resa själv via vår app under "Mina resor" eller direkt på vår webbsida, genom att klicka på "Ändra eller avboka resa" på under fliken hantera resor. Om du senast 2 timmar innan din bokade upphämtningstid avbokar din resa återbetalar vi hela resans pris.

Efter din avbokning skickas en avbokningsbekräftelse till din email. Återbetalningen syns vanligtvis på ditt konto 3 till 5 arbetsdagar efter avbokning. Flygbussarna Door to Gate kommer inte att återbetala resor avbokade senare än 2 timmar innan din upphämtningstid. Ej heller om ni inte är på plats på den bokade adressen då din upphämtningstid börjar.