Ändra i din bokning

Du kan ändra och lägga till information i din bokning fram till 2 timmar innan din bokade upphämtningstid.

I appen: Logga in på ditt konto i appen och gå till sidan "Mina resor". Där ser du en överblick av din resa och kan hantera eller avboka din kommande resa.  Om du klickar på redigerar-pennan bredvid det fält du vill redigera kommer du till en sida där du kan välja att lägga till eller ändra informationen i fältet. Glöm sedan inte att klicka på att spara dina uppdateringar för att få igenom ändringen.

På webben: Klicka på "Ändra eller avboka resa" på startsidan. Fyll i ditt bokningsnummer och det efternamn du bokat din resa i för att hitta din bokning och göra dina redigeringar. Kom sedan ihåg att spara dina ändringar.

Du kan inte ändra den bokade adressen eller antal passagerare i din bokning då det är prisgrundande för det pris du betalat för din resa. Om du önskar ändra dessa uppgifter, var vänlig avboka din stående resa för att sedan lägga in en ny bokning.

Var vänlig skicka inte ett e-postmeddelande för att ändra i din bokning. E-postförfrågningar hanteras i den ordning de tas emot och kommer kanske inte behandlas i tid för att uppfylla våra två timmars av- eller ombokningsregler.